Resort Veluwe

Resort Veluwe (vh Camping de Hertshoorn) is gelegen op de Veluwe. Op Resort Veluwe is o.a. een indoorspeeltuin en een binnenzwembad. In het voor- en naseizoen is Resort Veluwe perfect voor rustzoekers.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Resort Veluwe

In Garderen, een dorpje op de Veluwe, ligt vakantiepark Resort Veluwe, voorheen bekend als Ardoer Camping de Hertshoorn. De schitterende natuur van de Veluwe in Gelderland ligt binnen handbereik, perfect voor een wandel- en fietstocht. Ook zijn er legio mogelijkheden voor dagjes uit, zoals de Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Het "Klimbos Garderen", het hoogste klimbos van Nederland, ligt pal tegenover de Resort Veluwe. Bezoek Apeldoorn en Amersfoort waar u een terrasje kunt pikken, een hapje kunt eten en heerlijk kunt shoppen.

Resort Veluwe één van de meest kindvriendelijke campings op de Veluwe

Resort Veluwe wordt gerekend tot één van de meest kindvriendelijke campings op de Veluwe. Dit komt omdat Resort Veluwe bol staat van de voorzieningen, zoals een warm binnenzwembad met een peuterbadje. Bij mooi weer is de ligweide geopend. In de waterspeeltuin kunnen kinderen zich uren vermaken met water en zand. Daarnaast zijn er voor kinderen diverse speelhofjes, met speelhuisjes, glijbanen en schommels. En dan is er nog de grote speeltuin met hoge glijbaan en een groot klimkasteel. Verder beschikt Resort Veluwe over een binnenspeeltuin welke garant staat voor veel speelplezier. Kinderen kunnen zich hier vermaken in de knutselhoek, kappertje spelen in de kapsalon, zich verkleden of naar de LEGO hoek en naar de bioscoop gaan. Tieners kunnen naar de ‘High-School-Home’ met gratis wifi en games. Ook kunnen ze meedoen met het animatie-programma voor 12+.

Vakantiepark Resort Veluwe beschikt voer een parkrestaurant, waar u heerlijk kunt eten. In de snackbar kunt u terecht voor een makkelijke hap. In de parkwinkel kunt u terecht voor uw boodschappen en verse broodjes. U heeft de mogelijkheid om op Resort Veluwe in een aantal bijzondere accommodaties te overnachten zoals een veranda-chalet, woudlodge, Veluwse safaritent, een boomtent of in een van de koepelvormige tenten van het Artcamp.

Prijzen & beschikbaarheid

Topparken: 10% Vroegboekkorting op uw vakantie

Bij TopParken boekt u nu mét 10% vroegboekkorting! Een groot voordeel van vroeg boeken is dat er nog veel vakantiehuizen beschikbaar zijn. Voorwaarde: boek minimaal 30 dagen voor aankomst.

Kijk snel!