Camping Haeghehorst

In de bossen op de Veluwe bij Ermelo ligt camping Haeghehorst. Het park beschikt o.a. over een binnen- en buitenzwembad en een speeltuin. U wandelt zo vanaf het park de Veluwse bossen in.

Deel dit vakantiepark via:
Ardoer logo

Camping Haeghehorst

Op de Veluwe bij Ermelo ligt Camping Haeghehorst. Deze camping in Gelderland is de perfect uitvalbasis voor wandel- en fietstochten over de Veluwe. Steden als Harderwijk, Amersfoort en Apeldoorn liggen vlakbij. Voor kinderattracties hoeft u niet ver te zoeken: bezoek Walibi Holland in Biddinghuizen, het Dolfinarium in Harderwijk of de Apenheul in Apeldoorn! Watersportliefhebber kunnen zich uren vermaken op het nabijgelegen Veluwemeer. 

Wat is er te doen op camping Haeghehorst?

Camping Haeghehorst beschikt over een mooi binnenzwembad met een waterglijbaan met lichteffecten, een bruisbank en een apart kinderbadje. Het buitenzwembad is bij mooi weer geopend. Terwijl uw kinderen zich vermaken, kunt u genieten van de zon op een van de ligstoelen rondom het zwembad. Kinderen kunnen nog meer waterpret beleven bij de waterspeeltuin, waar ze urenlang kunnen spelen met water, zand en de speeltoestellen.

Verspreid over camping Haeghehorst liggen speeltuintjes, ook is er een airtrampoline. Het animatieteam verzorgt tijdens schoolvakanties een afwisselend programma. Oudere kinderen kunnen zich vermaken in de game corner met dartborden en poolbiljart. Er is ook een tennisbaan en een sportveld. Of speel gezellig samen een potje tafeltennis of jeu-de-boules.

In eetcafé De Eekhoorn op camping Haeghehorst kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner. In de snackbar kunt u terecht voor een makkelijke hap. Camping Haeghehorst heeft een uitgebreide keuze aan vakantieaccommodaties zoals een Veluwelodge, uiteenlopende bungalows en chalets. Er zijn ook speciale wellness accommodaties met jacuzzi en sauna te huur. Of kies voor een appartement, suite, villa, scheepshut of tent.

Prijzen & beschikbaarheid

Ardoer: Ardoer lastminute aanbiedingen

Ardoer heeft een wisselend last minute aanbod, bekijk het aanbod hier:

Kijk snel!