Camping De Zandhegge

Op zoek naar een familiecamping op de Veluwe, dan is De Zandhegge perfect. Op De Zandhegge vind u o.a. een buitenzwembad, speeltuinen, een binnenspeeltuin en dierenweide. De Zandhegge is ook een ideaal startpunt voor een fiets- en wandeltocht.

Deel dit vakantiepark via:
Ardoer logo

Camping De Zandhegge

In Emst op de Veluwe in Gelderland, tussen Zwolle en Apeldoorn ligt familiecamping Camping De Zandhegge. De camping is de perfecte uitvalbasis voor een wandel- en fietstocht over de Veluwe. Het Schaverensepad is een mooie wandelroute die vlak bij de camping start. Via het fietsknooppuntennetwerk van de Veluwe kunt u zelf gemakkelijk uw routes uitstippelen. Een bezoek aan Paleis ’t Loo, het Anton Piek Museum, Wildpark het Aardhuis en Walibi Holland zijn zeker aan te raden.

Wat is er te doen op Ardoer Camping De Zandhegge?

Camping De Zandhegge beschikt over een mooi buitenzwembad en een peuterbad voor de jongste parkgasten (geopend van mei t/m augustus). Het buitenzwembad is omheind en voorzien van een veilige sluiting, die niet door kleine kinderen te openen is.

Er ligt een grote speeltuin bij het centrumgebouw, op de camping zijn nog twee kleinere speeltuintjes te vinden. Het animatieteam verzorgt tijdens de vakantieperiodes voor een leuk programma. De binnenspeeltuin biedt uitkomst voor wanneer het weer wat minder goed is. Verder is er een sportveld met voetbalgoals, een volleybalnet, een tafeltennistafel en ook nog een multi-sportbaan te vinden op camping De Zandhegge.

Bij de binnenspeeltuin Heggies Speelschuur vind je de horeca van camping De Zandhegge, waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie, een drankje of een ijsje.  Maar ook voor diverse snacks, pannenkoeken, belegde broodjes en heerlijke plate gerechten. Bij dit sfeervolle gebouw kun je heerlijk genieten van het zonnetje op het gezellige buiten terras met uitzicht op het zwembad, wat zorgt voor een op en top vakantie gevoel. U kunt camping De Zandhegge verblijven in een boerentent, een sleurhut, een trekkershut, een lodgetent of een stacaravan.

Prijzen & beschikbaarheid

Ardoer: Ardoer lastminute aanbiedingen

Ardoer heeft een wisselend last minute aanbod, bekijk het aanbod hier:

Kijk snel!