Bospark Ede

Op de Veluwe nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt vakantiepark Bospark. Perfect voor zowel gezinnen als rust- en natuurliefhebbers. Het park beschikt o.a. over een buitenzwembad.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Bospark Ede

Op de Veluwe tussen Ede en Lunteren ligt vakantiepark Bospark Ede. Het vakantiepark dat in de provincie Gelderland ligt, ligt vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. In Apeldoorn vind u uitjes zoals Paleis het Loo, met haar prachtige tuinen en kinderpretpark Julianatoren. In Harderwijk ligt het Dolfinarium. Of ga gezellig een dagje shoppen in Arnhem. Kortom, Bospark Ede is perfect voor tripjes in de natuur van de Veluwe en door de centrale ligging ideaal voor dagjes uit.

Vakantiepark Bospark Ede op de Veluwe

Vakantiepark Bospark Ede beschikt over een verwarmd buitenbad. Voor de jongste parkgasten is er een peuterbad. Aan de rand van het bad staan ligstoelen zodat u ontspannen uw kinderen in de gaten kunt houden. 

Kinderen kunnen zich verder vermaken in de speeltuin en op het multifunctioneel sportveld. In de schoolvakanties zorgt het recreatieteam voor een leuk en afwisselend programma. Het is mogelijk om fietsen te huren op Bospark Ede zodat u via het goede fietsroutenetwerk de mooiste plekjes op de Veluwe kunt ontdekken. Maar op de Veluwe kunt u ook prachtige wandelingen maken. Bij de receptie kunt u terecht voor routes en tips.

In het restaurant op vakantiepark Bospark Ede kunt u tijdens het hoogseizoen en tijdens de winterweekenden terecht voor een heerlijk diner. In het cafe kunt u terecht voor een gezellig drankje of een versnapering. U verblijft op Bospark Ede in vrijstaande bungalows of chalets die van alle gemakken zijn voorzien. 

Prijzen & beschikbaarheid