Recreatiepark Beekbergen

Topparken logo

Het Recreatiepark Beekbergen ligt in de Gelderse bossen, ideaal voor rust- en natuurliefhebbers. Het vakantiepark beschikt o.a. over een verwarmd buitenzwembad.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Recreatiepark Beekbergen

In de bossen van Gelderland op de Veluwe ligt vakantiepark Topparken Recreatiepark Beekbergen. Het vakantiepark is ideaal voor rust- en natuurliefhebbers, u wandelt direct vanuit uw bungalow de bossen in. Er liggen tal van wandel- en fietsroutes pal voor de deur. Bezoek het gezellige dorpje Beekbergen met tal van winkels en terrasjes. U doet uw kinderen een groot plezier met een dagje pretpark Julianatoren en Apenheul in Apeldoorn.

Vakantiepark recreatiepark Beekbergen met verwarmd buitenzwembad

Vakantiepark Recreatiepark Beekbergen is een rustig vakantieparkgeschikt voor jong en oud. Het verwarmde buitenzwembad staat tijdens de zomermaanden garant voor heel wat uurtjes waterplezier. Rondom het zwembad staat ligbedden, zodat u uw kinderen heerlijk ontspannen in de gaten kunt houden. Voor de jongste gasten is er een verwarmd kinderbadje.

Vakantiepark Recreatiepark Beekbergen is prachtig gelegen, midden in de bossen op de Veluwe. Deze bossen zijn het hele jaar door prachting: mooie warme kleuren in het najaar en in het voorjaar- en zomer zijn de bossen prachtig fris en groen. U kunt het hele jaar door heerlijk wandelen, maar u kunt ook een fiets of een mountainbike huren om de Veluwse bossen te verkennen. Er zijn tal van wandel- en fietsroutes in de buurt. Het vakantiepark beschikt over een speeltuin en een sportveld, waar uw kinderen heerlijk kunnen ravotten. Het park beschikt over gratis Wifi. Honden zijn ook welkom op het vakantiepark.

In het parkrestaurant van Recreatiepark Beekbergen kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner. Er is een snackbar aanwezig voor de makkelijke snelle hap. Het vakantiepark beschikt niet over een parksupermarkt, u kunt uw dagelijkse boodschappen doen in het nabij Beekbergen. U verblijft op vakantiepark Topparken Recreatiepark Beekbergen in gelijkvloerse vakantiechalets, die smaakvol en compleet zijn ingericht. 

Meer info...