Cube Maximaal 4

Cube Maximaal 4

Cube Maximaal 4
4-persoons Chalet
v.a. € 391.05
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Cube Maximaal 4" is gelegen op EuroParcs De Hooge Veluwe. EuroParcs De Hooge Veluwe is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Arnhem is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs De Hooge Veluwe toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

In de Cube Maximaal 4 verblijf je ruimtelijk in een moderne en sfeervol ingerichte vakantiewoning. Deze gelijkvloerse woning is vrijstaand en biedt plaats aan maximaal 4 personen. In de ruime en lichte woonkamer tref je een zithoek met televisie, een eethoek en een strakke keuken met een combimagnetron, koelkast met vriesvak en een Nespresso koffiemachine. De woning beschikt over 2 slaapkamers, beide met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een ruime douchecabine, een toilet en een wastafel. In de tuin ontspan je op het terras met tuinmeubilair. Bij deze woning is 1 parkeerplaats aanwezig en er is gratis Wi-Fi beschikbaar.

Heeft u interesse in accommodatie "Cube Maximaal 4" op vakantiepark EuroParcs De Hooge Veluwe? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs De Hooge Veluwe. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken