Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple van Roompot is een kleinschalig vakantiepark dat beschikt over prachtige waterwoningen met een eigen aanlegsteiger. Het park ligt in Friesland, bij Terkaple.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple is een vakantiepark van Roompot. Het ligt in Terkaple, een dorpje dat ligt tussen Joure, Sneek en Akkrum. De ideale omgeving als u graag op en rondom het water vertoeft. Kameleondorp in Terherne is een aanrader om te bezoeken met uw kinderen. De verhalen uit de boeken van het Kameleondorp komen hier echt tot leven.

Waterpark Terkaple in een notendop

Waterpark Terkaple is een kleinschalig vakantiepark in Friesland met nagenoeg geen voorzieningen. Maar in de omgeving is genoeg te doen. Geniet van het Friese landschap en de vele Friese wateren. U kunt een boot huren bij de receptie, daarmee vaart u zo vanaf uw watervillahet water op van de Terkaplesterpoelen, het Sneekermeer of de Goëngarijpsterpoelen. Er is een natuurbad zodat u op warme dagen lekker kunt zwemmen. Uiteraard is er in de directe omgeving ook voldoende wateren waar het bij mooi weer goed toeven is.

Naast het huren van een boot is het ook mogelijk om fietsen te huren bij de receptie. Trek de omgeving in en geniet van de groene omgeveing en de leuke Friese dorpjes. De kinderen kunnen lekker ravotten in de speeltuin. Er zijn op het park en in de omgeveing volop mogelijkheden om te vissen. Of speel een partijtje biljart en poolbiljart.

U verblijft in een van de ruime en sfeervolle waterwoningen, die allemaal hun eigen aanlegsteiger hebben. Stap vanaf uw veranda zo de boot in. Het vakantiepark beschikt over een parkrestaurant met terras aan het water.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!