RCN de Potten

Rcn logo

Direct aan het Sneekermeer verblijft u in een bungalow met aanlegsteiger. Maak gezellig een boottocht, een fietstocht of doe een dagje Leeuwarden of Sneek.

Deel dit vakantiepark via:
Rcn logo

RCN de Potten

Vakantiepark RCN de Potten ligt aan het Sneekermeer en aan de Grote Potten bij het dorp Offingawier. Genieten van de prachtige natuur en van het water. Ga zeilen, surfen, waterfietsen of ga zwemmen en genieten van de zon. Vakantiepark de Potten is door haar unieke locatie het ideale vakantieadres voor watersportliefhebbers. Verken Friesland en geniet van de natuur, maak mooie wandel-en fietstochten. Of bezoek steden als Leeuwarden en Sneek.

RCN de Potten aan het Sneekermeer en de Grote Potten

Vakantiepark RCN de Potten is perfect voor watersportliefhebbers. RCN de Potten ligt namelijk pal aan het Sneekermeer en de Grote Potten. Meer dan voldoende watersportmogelijkheden, veel bungalows hebben uitzicht over het Sneekermeer. Er zijn ook bungalows met een eigen aanlegsteiger te huur. Vaar direct vanaf uw bungalow het Sneekermeer op. U kunt op dit waterrijke vakantiepark o.a. roei-, zeil- en motorboten, kano’s en waterfietsen huren. Er is ook een zeilschool, een trailerhelling en diverse ligplaatsen voor boten.

Voor kinderen is er naast al het waterplezier nog genoeg te doen. Vakantiepark RCN de Potten beschikt over een piratenschip, een speeltuin, trampolines en een reuzenschaak- en damspel. Tijdens schoolvakanties is er een recreatieteam. Verder beschikt het vakantiepark over tennisbanen, een sportveld en een midgetgolfbaan. Bij de receptie kunt u terecht voor bijvoorbeeld informatie over een dagje uit.

Voor een gezellig diner kunt u terecht in restaurant "brasserie de Potten" aan het water. Daarnaast is er een snackbar voor een snelle hap. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het parkwinkeltje. In de croissanterie van vakantiepark RCN de Potten kunt u terecht voor verse broodjes.

Meer info...

Rcn: Rcn lastminute aanbiedingen

Bekijk het last minute aanbod van RCN:

Kijk snel!