Recreatiepark Tusken de Marren

In het Friese Akkrum ligt vakantiepark Recreatiepark Tusken de Marren, een perfect vakantiepark voor watersporters. Het vakantiepark beschikt over vakantiehuizen met eigen aanleg steiger.

Deel dit vakantiepark via:
Tuskendemarren logo

Recreatiepark Tusken de Marren

In Akkrum, een dorp nabij Sneek in Friesland ligt vakantiepark Recreatiepark Tusken de Marren. Het vakantiepark is perfect voor watersport- en fietsliefhebbers. Rondom het park kunt u mooie fietstochten maken. Spring op de fiets en volg de vele routes, die u langs monumentale boerderijen en steden zoals Harlingen, Bolsward en Franeker leiden. Een dagje Kameleondorp Terherne is leuk om te doen. In augustus vindt de Sneekweekplaats, een 6-daags zeilevenement.

Vakantiepark Recreatiepark Tusken de Marren, perfect voor watersporters

Recreatiepark Tusken de Marren is bij uitstek geschikt voor watersportliefhebbers. Vakantiepark Tusken de Marren ligt direct aan het water. Het recreatiepark wordt omgeven door het water van de Meinesleat, welke de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en rivier Boarn. Bovendien zijn er bungalows met een eigen aanlegsteiger te boeken. U vaart dan vanaf uw eigen bungalow, zo de wateren van Friesland op. Beschikt u niet over een eigen boot, dan kunt u een motor- of een roeibootje huren op Tusken de Marren. Verder is het natuurlijk mogelijk om een hengel uit te gooien vanaf uw eigen steiger.

Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Vakantiepark Recreatiepark Tusken de Marren beschikt over een buitenspeeltuin, een trampoline en over een skelterverhuur. Het animatieteam verzorgt in de schoolvakanties een leuk programma. Ook beschikt Tusken de Marren over een klein zandstrandje, waar het goed vertoeven is bij mooi weer. Kinderen kunnen lekker spelen in het zand of zwemmen in het water.

Recreatiepark Tusken de Marren beschikt niet over een eigen restaurant of een parkwinkel. Geen probleem, in een van de omliggende dorpjes kunt u prima terecht voor boodschappen of om heerlijk uit eten te gaan. In het pittoreske Akkrum zijn bijvoorbeeld verschillende restaurants en een gezellige dorpskern met winkels.

U verblijft op vakantiepark Recreatiepark Tusken de Marren in ruime vrijstaande vakantiebungalows. Veel vakantiehuizen zijn aan het water gelegen en beschikken over een privé-aanlegsteiger. Alle vakantiebungalows zijn van alle gemakken voorzien met o.a. gratis wifi.

Prijzen & beschikbaarheid