Het Hart van Drenthe

Midden in Drenthe op een zeer rustig plekje ligt vakantiepark "Het Hart van Drenthe". Het vakantiepark beschikt o.a. over een binnenzwembad, fietscrossbaan, speeltuin en een animatie-team.

Deel dit vakantiepark via:
Summio logo

Het Hart van Drenthe

In het hart van Drenthe, op een zeer rustig plekje bij Zwiggelte ligt vakantiepark "Het Hart van Drenthe". Het vakantiepark is erg geschikt voor rust- en natuurliefhebbers. Maak wandel- en fietstochten in de omgeving door de prachtige bossen van Drenthe. In de omgeving is ook genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld het Museumdorp Orvelte, waar u terug gaat in de tijd. Het Boomkroonpad en het Hunebeddencentrum zijn ook leuk om te bezoeken. In Assen kunt u winkelen of een terrasje pikken.

Wat is er te doen op vakantiepark "Het Hart van Drenthe"

Vakantiepark "Het Hart van Drenthe" beschikt over een binnenzwembad. De kleine parkgasten kunnen veilig spelen en spetteren in het peuterbadje met glijbaan. In Huug’s Honk kunnen kinderen lekker knutselen, schilderen en spelen. Perfect voor wanneer het weer wat minder is. Voor wat oudere kinderen is er de fietscrossbaan en het sportveld. Ook de speeltuin en de airtrampoline staan garant voor uren speelplezier. In de schoolvakanties verzorgt het animatie-team leuke activiteiten zoals; skelteren, broodjes bakken en samen rond het kampvuur zitten. Verder is er een visvijver, waar u een hengel kunt uitgooien.

Er is geen parkrestaurant aanwezig op vakantiepark "Het Hart van Drenthe". Geen probleem, in de omgeving zijn voldoende restaurants te vinden. Verder biedt vakantiepark "Het Hart van Drenthe" gril- en gourmet arrangementen aan. Er is ook een uitgebreid fiets- en wandelpakket en een creatief arrangement beschikbaar. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie over deze arrangementen. U verblijft op vakantiepark "Het Hart van Drenthe" in geschakelde en vrijstaande bungalows. De bungalows zijn geschikt voor 4 of 6 personen en van alle gemakken voorzien.

Prijzen & beschikbaarheid

Summio: Boek nu met tot 33% vakantiekorting bij Summio Parcs

Om u kennis te laten maken met het gloednieuwe merk Summio Parcs bieden wij u graag een flinke korting aan op uw vakantie. Zo kunt u genieten van een heerlijk en betaalbaar verblijf op een vakantiepark in Nederland. U kunt nu tot 33% vakantiekorting ontvangen. Deze korting varieert afhankelijk van het park en de periode. Het goede nieuws: De vakantiekorting is op de meeste vakantieparken ook geldig tijdens de schoolvakanties en regelmatig op feestdagen!

Kijk snel!