Cube Hottub 6

Cube Hottub 6

Cube Hottub 6
6-persoons Chalet
v.a. € 386.73
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Cube Hottub 6" is gelegen op EuroParcs Ruinen. EuroParcs Ruinen is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Ruinen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Ruinen toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Drenthe, zoek dan naar een ander vakantiepark in Drenthe.

De Cube Hottub 6 is een modern en ruim opgezet chalet geschikt voor 6 personen. In het gelijkvloerse chalet stap je de ruime woonkamer in met zithoek met televisie, eethoek en een moderne keuken. In deze keuken kun je heerlijk koken, gebruik maken van een vaatwasser en combimagnetron. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, waarvan elk met losse eenpersoonsbedden (boxspringbedden, welke je wel tegen elkaar aan kunt schuiven). De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Ook is er een apart toilet aanwezig. Op het terras met tuinset kun je heerlijk genieten van de zon en daarnaast opwarmen in de hottub die bij deze woning erbij zit. Je kunt 1 auto bij het chalet parkeren en gebruik maken van de gratis Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Cube Hottub 6" op vakantiepark EuroParcs Ruinen? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Ruinen. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken