Le Lac d'Ailette

Center Parcs Le Lac d'Ailette is gelegen in Picardie bij de plaats Chamouille. Het park ligt aan een meer, waaro u kunt watersporten. Er is ook een Aqua Mundo met zwembaden en het Water Playhouse.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Le Lac d'Ailette

Vakantiepark Le Lac d'Ailette is gelegen in Picardie bij de plaats Chamouille. Het park van Centerparcs dankt zijn naam aan het fantastische gelijknamige meer van ruim 140 hectare. U verblijft in de champagnestreek, een bezoek aan een van de grote champagnehuizen is dus een optie.

Center Parcs Le Lac d'Ailette in een notendop

Op het vakantiepark Le lac d'ailette is een Aqua Mundo. Hier kunt u heerlijk genieten van o.a.:

  • 8 glijbanen
  • een wildwaterbaan
  • een buitenbad
  • een waterplayhouse (waterspeeltuin)
  • golfslagbad
  • lazy river
  • poop party

Het vakantiepark heeft ook een wellnesscentum, hier kunt u gebruik maken van de hamam, Finse sauna, zoutcabine en bubbelbaden. Wanner het mooi weer is kunt u genieten in het zonnetje of deelnemen aan een van de vele watersporten op het grote meer. Ga waterfietsen, kanovaren, peddelsurfen of huur een boot.

Voor jonge kinderen is er de indoorspeeltuin Baluba, waar ze zich eindeloos kunnen vermaken. Daarnaast zijn er elektrische quads, mini-cars en de bungee trampoline. Er worden diverse activiteiten georganiseerd door het Wannabe team. Of laat je kinderen gezellig een rondje rijden op een pony. De lijst met activiteiten is te lang om op te noemen, bekijk het actuele overzicht op de website van Le lac d'ailette.

In het Market Dome zijn diverse restaurants te vinen zoals een buffetrestaurant en zelfs een McDonald’s. Of doe makkelijk en maak gebruik van de cottage delivery service. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt van Center Parcs Le Lac d'Ailette.

U verblijft in knusse en vrolijke gekleurden houten cottages die geïnspireerd zijn op de Canadese bouwstijl. Het is zelfs mogelijk om cottages te boeken met een prachtig zicht op het meer.

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting – tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen nĂłg meer extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) Ă©n gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Le Lac d’Ailette

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Le Lac d’Ailette?

Center Parcs  Le Lac d’Ailette beschikt over 795 vakantiehuisjes.