Les Bois-Francs

Les Bois-Francs is een vakantiepark van Centerparcs en ligt in de regio Normandië. Het vakantiepark beschikt over een prachtige Aqua Mundo. Ontspan kunt u in het wellnesscentrum. Voor de kinderen is er een indoor speeltuin.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Les Bois-Francs

Vakantiepark Les Bois-Francs is een park van centerparcs, het ligt midden in de bossen van Normandië. Normandië is een regio in Frankrijk. Op dit Center Parcs park ligt een oud kasteel met een grote tuin. Om het park liggen uitgestrekte bossen, ideaal voor een wandeling of fietstocht. 

Vakantiepark Center Parcs Les Bois-Francs in een notendop

Het vakantiepark beschikt over een 'Aqua Mundo'. In het tropische zwembad van Center Parcs Les Bois-Francs vind u o.a.:

  • 5 Glijbanen
  • een wildwaterbaan
  • een waterspeeltuin (Water Playhouse)
  • een golfslagbad
  • kinderbad met glijbaan en vrolijke waterattracties
  • verwarmd buitenbad
  • koudwaterbad

Daarnaast is er een wellnessruimte te vinden, met sauna’s, beautybehandelingen en een ontspanningszwembad.

Kinderen kunnen zich uren vermaken in de indoorspeeltuin. Grotere kinderen kunnen op de mini quads rijden. Op Les Bois-Francs kunnen kinderen een pony uitkiezen voor een rit in de omgeving. Daarnaast zijn er ook op dit vakantiepark diverse Wannabe arrangementen. De lijst met activiteiten is te lang om op te noemen, bekijk het actuele overzicht op de website van centerparcs Les Bois-Francs.

Centerparcs Les Bois-Francs beschikt over diverse restaurants, waaronder een Italiaans- en buffetrestaurant. Op plof lekker neer op een terrasje in het Market Dome. Daarnast vind u in het Market Dome een grote supermarkt met bakkerij. U kunt op centerparcs Les Bois-Francs verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of vipcottage. De ‘Pagode cottage’ is een echte aanrader, door de grote glazen pui haalt u de natuur naar binnen. Verder zijn er hotelkamers te huur.

 

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting – tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen nóg meer extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) én gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Les Bois-Francs

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Les Bois-Francs?

Center Parcs Les Bois-Francs beschikt over 848 vakantiehuisjes.