Côte de Nacre

Côte de Nacre is een vakantiepark dat ligt aan de Normandische kust. Op Côte de Nacre ligt een mooi Aquapark en een beauty & wellnesscentrum.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Côte de Nacre

Vakantiepark Côte de Nacre ligt in Saint-Aubin-Sur-Mer, aan de kust van Normandië. Normandië is bekend van de hoge kliffen en prachtige stranden. Maar ook om de invasiestranden met bunkers, monumenten en musea.

Côte de Nacre in een notendop

Vakantiepark Côte de Nacre beschikt over een zwemparadijs. Er is een groot buitenzwembad, een speciaal kinderbad, een binnenbad en een bad met stroming. Daarnaast zijn er spectaculaire waterglijbaan en de pentaglissen.

Voor kinderen zijn er diverse speelweiden en speeltuinen. Daarnaast kunnen ze zich vermaken op het boomklimparcours, de klimmuur en het springkasteel. Ook is er een kinderclub met een enthousiast team. Vakantiepark Côte de Nacre beschikt over een synthetische ijsbaan, zodat u het hele jaar door kunt schaatsen. Om nog enkele faciliteten te noemen, u kunt op het vakantiepark gebruik maken van fitness, aquafun, petanque en multi-sportterreinen. Bekijk het actuele overzicht op de website van Côte de Nacre.

Op vakantiepark Côte de Nacre ligt een restaurant, waar u heerlijk kunt eten. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de parkwinkel, of ga voor een drankje of snack naar de bar. Op het park zijn speciale barbecue-zones waar u gratis gebruik kunt maken van barbecuestellen.

U verblijft op vakantiepark Côte de Nacre in aangename cottages. Deze vrijstaande accommodaties zijn van alle gemakken voorzien.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!