Le Bois aux Daims

Center Parcs logo

Vakantiepark Le Bois aux Daims is gelegen in de regio Loire. Het vakantiepark is omgeven door veel groen. Er is een schitterend Aqua Mundo met o.a. 4 glijbanen, een wildwaterbaan en een grote waterspeeltuin.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Le Bois aux Daims

Vakantiepark Le Bois aux Daims is een park van centerparcs, gelegen in Loire. Het luxe vakantiepark staat in het teken van de natuur. Midden op het park is zelfs een domein van 10 hectaren waar u herten, vossen, dassen en wilde zwijnen kunt spotten.

Center parcs Le Bois aux Daims in een notendop

Vakantiepark Le Bois aux Daims ligt midden in het bos. Center Parcs Le Bois aux Daims beschikt over een prachtg Aqua Mundo. In dit zwemparadijs kunt u o.a. het volgende vinden:

  • dubbele Water Playhouse (enorme waterspeeltuin met glijbanen, waterpistolen).
  • Aqua Speed (bodyboarden over de Crazy River)
  • peuterbad
  • Aqua slide
  • Cenote pool (koraalbad, boordevol tropische vissen)
  • wildwaterbaan
  • golfslagbad

Wanneer uw kind dol is op dieren, dan is Vakantiepark Le Bois aux Daims ideaal. Kinderen mogen de dierverzorger helpen met zijn dagelijkse bezigheden. Dieren observeren in het bos, de dierenverblijven schoon maken, ze voeren en kijken of de dieren gezond zijn.

Er is een Baluba indoor speelparadijs, kinderen kunnen diverse workshops volgen of meedoen aan diverse 'Wannabe' activiteiten programma's. Bekijk het actuele overzicht met activiteiten op de website van centerparcs Le Bois aux Daims.

Het Market Dome beschikt over vijf restaurants waaronder een Italiaans restaurant en een buffetreastaurant. Een snackbar mag uiteraard ook niet ontbreken. Voor de dagelijkse boodschappen is er een parkwinkel met bakkerij.

U kunt op centerparcs Park Hochsauerland verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of vipcottage. De cottages beschikken over een grote glazen pui met terras. Uniek is het verblijven in luxe boomhutten, deze passen helemaal bij de sfeer van Center Parcs Le Bois aux Daims.

Meer info...

Veelgestelde vragen over Center Parcs Le Bois aux Daims

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Le Bois aux Daims?

Center Parcs Le Bois aux Daims beschikt over 809 vakantiehuisjes.

Tags:

Vakantiepark Frankrijk, Vakantiepark Loire, Vakantiepark Les Trois Moutiers, Center Parcs vakantieparken , Vakantiepark in de bossen of een bosrijke omgeving, Vakantiepark Aan een meer, Vakantiepark met sauna en of Turks stoombad, Vakantiepark Massage en gezichtsbehandelingen, Vakantiepark met solarium of zonnebank, Vakantiepark met een wellnesscentrum, Vakantiepark met een kinderbad / peuterbad, Vakantiepark met een buitenzwembad, Vakantiepark met een overdekt zwembad, Vakantiepark met een Whirlpool, Vakantiepark met een waterglijbaan, Vakantiepark met een subtropisch zwembad, Vakantiepark met een super grote waterglijbaan, Vakantiepark met een golfslagbad, Vakantiepark met een wildwaterbaan, Vakantiepark met een stroomversnelling, Vakantiepark met buitenspeeltuin, Vakantiepark met indoor speeltuin, Vakantiepark Kinderboerderij en of dierenweide, Vakantiepark met een animatieprogramma het hele jaar, Vakantiepark met een trampoline, Vakantiepark met een manege en/of waar je pony kunt rijden, Vakantiepark met een hang-Out, Vakantiepark met Orry en Friends, Vakantiepark waar je kan klimmen en abseilen, Vakantiepark waar je kan paintballen, Vakantiepark met een klimpark, Vakantiepark met fietsverhuur, Vakantiepark met midgetgolfbaan, Vakantiepark met bowlingbaan, Vakantiepark met outdoor tennisbaan, Vakantiepark waar je kan mountainbiken, Vakantiepark waar je kan boogschieten, Vakantiepark met een indoor badmintonbaan, Vakantiepark met kano en of waterfietsverhuur, Vakantiepark Boot en of sloepverhuur, Vakantiepark waar je kan duiken / duiklessen, Vakantiepark met een restaurant, Vakantiepark met een snackbar, Vakantiepark met een café of Bar, Vakantiepark met broodjesservice, Vakantiepark met een parkshop, Vakantiepark met culinaire arrangementen, Vakantiepark met een supermarkt, Vakantiepark met ontbijtservice, Vakantiepark met luxe huizen, Vakantiepark met een groepsaccommodatie, Vakantiepark met sauna bungalows, Vakantiepark met boomhutten, Vakantiepark waar honden welkom zijn, Vakantiepark met gratis WiFi in de bungalows, Vakantiepark met 2 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 4 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 6 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 8 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 12 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark Volleybalveld, Vakantiepark met laadpalen voor elektrische auto's, Vakantiepark met een Aqua Mundo