Park Bostalsee

Center Parcs logo

Vakantiepark Center Parcs Bostalsee ligt in de vakantiestreek 'De Hunsrück'. Er is een tropisch zwembad. Vanuit je cottage loop je naar het strand en bekijk je de watersporters die zich uitleven op het Bostalmeer.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Park Bostalsee

Vakantiepark Bostalsee is een vakantiepark van centerparcs, gelegen aan het gelijknamige ‘Bostalsee meer’. Dit meer ligt in de deelstaat Saarland in Duitsland, in het natuurgebied van de Hunsrück-Hochwald. De omgeving is schitterend, zowel in de zomer als in de winter.

Centerparcs Bostalsee in een notendop

Vakantiepark Center Parcs Bostalsee beschikt over een subtropisch waterparadijs 'Aqua Mundo'. Het zwembad heeft o.a. een golfslagbad, 3 waterglijbanen, een buitenzwembad en een waterspeeltuin. Voor de jonge gasten is er een peuterbadje en kan er worden deelgenomen aan babyzwemmen.

Het park ligt aan het grote Bostalsee meer. U kunt heerlijk ontspannen op het zandstrand, surfen of een zeilcursus volgen. Huur een elektrische boot en verken het meer. Voor de kinderen is er een buitenspeeltuin. Daarnaast zijn er de voetbal clinics en kunnen ze BMX-fietsen. Voor een complete lijst met activiteiten neem even een kijkje op de website van Center Parcs Bostalsee.

Op Vakantiepark Center Parcs Bostalsee ligt een overdekt Park Plaza. Ga heerlijk dineren in een van de restaurants, waaronder een buffetrestaurant. Een snackbar mag uiteraard ook niet ontbreken voor de snelle hap. Plof gezellig neer op een van de terrasjes in het prachtig ingerichte Park plaza. Of doe lekker makkelijk en maak gebruik van de 'cottage delivery service' en laat iets lekkers bezorgen.

U kunt op centerparcs Bostalsee verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- ofvip cottage. Er zijn ook cottages boekbaar met prachtig zicht op het ‘Bostalsee meer’.

Meer info...

Veelgestelde vragen over Center Parcs Park Bostalsee

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Park Bostalsee?

Center Parcs Park Bostalsee beschikt over 500 vakantiehuisjes.