Park Nordseeküste

Vakantiepark Nordseeküste ligt pal aan de Duitse kust, ongeveer 160km rijden vanaf Groningen. U kunt er Wadlopen en uitwaaien aan zee. Er is ook een tropisch zwembad met supergave waterglijbaan.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Park Nordseeküste

Het vakantiepark Center Parcs Nordseeküste is gelegen aan de Duitse Noordzeekust, in Nedersaksen. Nedersaksen in een deelstaat in het noorden van Duitsland. Hier kunt u heerlijk wadlopen en uitwaaien of luieren op het strand. 

Vakantiepark Centerparcs Nordseeküste in een notendop

Center Parcs Nordseeküste beschikt over een mooi subtropisch zwemparadijs. Hier vindt u de spannende ‘Crazy River’, waar u in een rubberband naar beneden raast. Er is een golfslagbad en voor de kinderen het kinder-doe-bad met glijbanen en waterfonteintjes. Met uw baby kunt u ook heerlijk babyzwemmen.

Op Center Parcs Nordseeküste zijn ook veel sport- en spelvoorzieningen. Er is voor de kinderen een grote buitenspeeltuin. Door Orry en zijn vrienden worden diverse workshops georganiseerd. U kunt ook wadlopen vanaf het park, er worden vanaf vakantiepark Nordseeküste regelmatig waddenwandelingen georganiseerd. Voor een complete lijst met activiteiten kijk dan op de website van centerparcs Nordseeküste .

In het Market Dome zijn diverse restaurants te vinden waaronder een Italiaan- en buffetrestaurant. Plof neer op de gezellige terrasjes in het Market Dome van Center Parcs Nordseeküste. Er zijn uiteraard ook diverse winkeltjes, waar u heerlijk kunt shoppen. 's Avonds is er live-entertainment. Voor uw dagelijkse boodschappen is er een supermarkt en een warme bakker.

U kunt op centerparcs Nordseeküste verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of vipcottage. Verder zijn er hotelkamers en appartemenen te huur.

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting – tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen nóg meer extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) én gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Park Nordseeküste

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Park Nordseeküste?

Center Parcs Park Nordseeküste beschikt over 290 vakantiehuisjes, 78 hotelkamers en 97 appartementen.