Bispinger Heide

Center Parcs logo

Center Parcs Bispinger Heide is een vakantiepark in de regio Nedersaksen, centraal in het Noorden van Duitsland. Het tropische zwembad 'Aqua Mundo' is gigantisch. Er is o.a. een BALUBA indoor speelparadijs, een klimparadijs en een groot recreatiemeer.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Bispinger Heide

In het noorden van Duitsland, bij het dorpje Bispingen ligt Center Parcs Bispinger Heide. In de buurt is genoeg te beleven. Het dorp grenst aan de Lüneburger Heide, een natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Maar ook het attractiepark Heidepark Soltau, met de grootste houten achtbaan ter wereld, ligt vlakbij. ‘Heide kasteel Iserhatsche’ ligt op een paar km afstaand.

Center Parcs Bispinger Heide in een notendop

Bispinger Heide, gelgen in Nedersaksen, beschikt over een subtropisch zwembad 'Aqua Mundo'. In dit zwemparadijs zijn o.a. een golfslagbad, 2 waterglijbanen, een bubbelbad en een groot kinderbad te vinden. De drakenrots is een apart kinderbad met spannende paden, knuppelbruggetjes en drakendecoraties. Doe mee met de wildwaterbaan race op de wildwaterbaan.

Voor kinderen is er op Centerparcs Bispinger Heide genoeg te doen. Zo is er de speelwereld Baluba, een groot indoor speelparadijs, waar kinderen uren kunnen klauteren, glijden en racen met mini-cars. Daarnaast kunnen kinderen pony rijden en verzorgen. De lijst met activiteiten gaat maar door, bekijk het actuele overzicht op de website van center parcs Bispinger Heide .

Het Market Dome van Center Parcs Bispinger Heide biedt onderdak aan diverse restaurants. Zo is er een buffetrestaurant, een italiaans restaurant en een pannekoekenhuis. Bovendien zijn er ook een paar winkeltjes. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt en de warme bakker. In de avond uren is er live entertainment. In uw cottage gezellig eten zonder poespas? Maak dan gebruik van de BBQ, steengrill, fondue of gourmetbezorgservice.

U kunt op centerparcs Bispinger Heide verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of kindercottage. Verder zijn er hotelkamers, woonboten en boomhutten  te huur.

Meer info...

Veelgestelde vragen over Center Parcs Bispinger Heide

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Bispinger Heide?

Center Parcs Bispinger Heide beschikt over 750 accommodaties, waarvan 69 hotelkamers, 2 boomhuizen en 10 woonboten.