Eifeler Tor

Dormio logo

Vakantiepark Eifeler Tor ligt in de Duitse Eifel, het hela jaar door een prachtige bestemming. Heuvels, bosrijke hellingen en stadjes met vakwerkhuizen. Vanaf het vakantiepark heeft u prachtig zicht op Nationaal park Eifel.

Deel dit vakantiepark via:
Dormio logo

Eifeler Tor

Vakantiepark Eifeler Tor ligt in de Eifel, één van de meest populaire vakantiestreken van Duitsland, bekend om het glooiende landschap afgewisseld, met beekdalen en talloze burchten en ruïnes. Een bezoek aan Monschau met zijn vakwerkhuizen is zeker aan te raden. Eifeler Tor ligt naast het Nationaal park Eifel, hier kunt u uren wandelen, mountainbiken of kanovaren.

Vakantiepark Eifeler Tor in de Eifel

Het luxe vakantiepark Eifeler Tor heeft een unieke ligging, hoog boven op een heuvel met een adembenemend uitzicht. U kijkt vanaf het vakantiepark zo op de rivier de Rur en het Nationaal park Eifel. Op Eifeler Tor is een binnenzwembad en een peuterbad. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad geopend. Neem een ontspannende massage of bezoek de sauna.

Op Eifeler Tor zijn veel speel- en sportvoorzieningen. Voor kinderen is er een speeltuin met airtrampoline. Ook kunnen ze lekker een balletje trappen op het sportveld. Tijdens schoolvakanties is er een entertainmentteam en is de Bollo Club geopend. Huur een mountainbike, ga wandelen in de omgeving of waterfietsen op het meer. Bij de receptie kunt u terecht voor routes en tips. Kijk voor een compleet overzicht van faciliteiten op de website van Eifeler Tor.

Er zijn diverse parkrestaurants op vakantiepark Eifeler Tor. In Restaurant Casa Ruscello kunt u genieten van een Italiaanse maaltijd, wilt u typisch Duits eten, neem dan plaats in Restaurant Heimbacher Brauhaus. Op het vakantiepark is een parkwinkel voor de dagelijkse boodschappen. Wilt u lekker makkelijk doen, maak dan gebruik van de broodjes- en ontbijtservice of het gourmetarrangement.

U verblijft in luxe appartementen of bungalows. Allen sfeervol ingericht met een heerlijk terras hebben. Er zijn ook accommodaties met sauna, whirlpool en bubbelbad te huur.

Meer info...