romantische vakantieparken in België.jpg Door redactie op 02-10-2023

Een romantisch weekendje weg: De beste vakantieparken in België voor stellen

Ben je op zoek naar een onvergetelijk romantisch uitje met je geliefde? Zoek niet verder! België biedt tal van betoverende vakantieparken die perfect zijn voor stellen die even willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en quality time willen doorbrengen in een sfeervolle omgeving. In dit artikel nemen we je mee op een reis door enkele van de beste vakantieparken voor stellen in België, waar romantiek in de lucht hangt.

Sunparks Kempense Meren

1. Sunparks Kempense Meren

Het Sunparks Kempense Meren vakantiepark, gelegen in Mol, België, is een idyllische bestemming voor romantische stelletjes. Het park biedt gezellige cottages omgeven door prachtige natuur. De cottages zijn voorzien van alle moderne gemakken en hebben een eigen keuken waar je samen een romantisch diner kunt bereiden. Je kunt hier samen wandelen langs de meren, genieten van de rustige omgeving en zelfs een boottochtje maken. Daarnaast beschikt het park over een subtropisch zwembad en wellnessfaciliteiten, perfect voor ontspanning. Na een dag vol avonturen kunnen jullie samen ontspannen in de sauna of genieten van een glas wijn op jullie eigen terras.

Center Parcs De Vossemeren

2. Center Parcs De Vossemeren

Center Parcs De Vossemeren, in Lommel, is een paradijs voor koppels. De comfortabele cottages liggen verscholen tussen de bomen en bieden privacy en comfort. Je kunt hier samen deelnemen aan diverse activiteiten zoals fietsen, wandelen, of zelfs indoor skiën. Voor extra romantiek kun je een avondwandeling maken langs het prachtige meer. Het park heeft ook een wellnesscentrum waar jullie kunnen genieten van een ontspannende massage en andere behandelingen. 's Avonds kunnen jullie dineren in een van de sfeervolle restaurants op het park en genieten van een romantische avond samen.

Vakantiepark Les Ardennes

3. Vakantiepark Les Ardennes

Dit vakantiepark in Durbuy, het kleinste stadje ter wereld, is de belichaming van romantiek. Vakantiepark Les Ardennes biedt luxe vakantiehuizen met prachtig uitzicht op de heuvels van de Ardennen. De huisjes zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne voorzieningen. Samen kunnen jullie het charmante stadje verkennen, genieten van gastronomische diners in lokale restaurants en ontspannen in jullie eigen sauna. Voor avontuurlijke stellen zijn er in de omgeving tal van outdooractiviteiten zoals kajakken, wandelen en mountainbiken.

4. Vakantiepark Domaine Long Pré

Domaine Long Pré in Stavelot is een vakantiepark in de prachtige natuur van de Ardennen. De vakantiehuizen zijn ruim en comfortabel en bieden alles wat je nodig hebt voor een romantisch weekendje weg. Het park heeft een verwarmd buitenzwembad, ideaal om samen te ontspannen en van de zon te genieten. Als jullie van wandelen houden, kunnen jullie de omgeving verkennen via een van de vele wandelpaden. Breng 's avonds quality time door bij de open haard in jullie vakantiehuis en geniet van elkaars gezelschap.

Vakantiepark Blauwe Meer

5. Vakantiepark Blauwe Meer

Vakantiepark Blauwe Meer in Lommel is een romantische bestemming omgeven door de natuur. De comfortabele cottages bieden alle benodigde faciliteiten voor een ontspannen verblijf. Het park heeft een privémeer waar jullie kunnen vissen of gewoon langs de oever kunnen wandelen. Voor wat meer opwinding kunnen jullie fietsen huren en de omgeving verkennen. Het nabijgelegen natuurgebied Lommelse Sahara is ook een must-visit voor natuurliefhebbers. 's Avonds kunnen jullie samen onder de sterrenhemel zitten en genieten van een romantische sfeer.

Of je nu houdt van natuur, avontuur, ontspanning of het strand, België heeft een breed scala aan vakantieparken die perfect zijn voor romantische uitjes. Deze parken bieden niet alleen comfortabele accommodaties maar ook tal van activiteiten om samen van te genieten. Kies het vakantiepark dat het beste bij jullie past en creëer onvergetelijke herinneringen samen in België.

Verken deze romantische vakantieparken in België en maak van je weekendje weg een liefdevolle en onvergetelijke ervaring.