Camping de Bosgraaf

Op de Veluwe bij Lieren ligt camping de Bosgraaf. Vanaf de camping wandelt of fietst u zo de mooie natuur van de Veluwe op. Het park beschikt o.a. over een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin en sportveld.

Deel dit vakantiepark via:
Ardoer logo

Camping de Bosgraaf

Aan de rand van de Veluwe in Gelderland bij de plaats Lieren ligt Camping de Bosgraaf. Geniet van de natuur op de Veluwe en maak mooie wandel- en fietstochten. Via het fietsknooppuntnetwerk op de Veluwe stippelt u zelf uw route uit. Bezoek steden als Apeldoorn, Deventer en Zutphen welke allemaal dichtbij zijn gelegen. Heeft u kinderen, bezoek dan kinderattracties als Koningin Julianatoren, Burger’s Zoo en de Apenheul. Of bezoek Paleis ’t Loo in Apeldoorn en het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Waterpret op Camping de Bosgraaf

Camping de Bosgraaf beschikt over een verwarmd buitenzwembad met een glijbaan van wel 30 meter lang. Voor de kleine gasten is er een kleuterbad met leuke speelelementen als waterstralen en bubbels. Rondom het zwembad ligt een terras waar u een hapje en een drankje kunt nuttigen. Bovendien is dit de ideale plek om uw kinderen in de gaten te houden.

Wat is er verder te doen op Camping de Bosgraaf?

Op Camping de Bosgraaf zijn meer dan genoeg speelgelegenheden, zo zijn er diverse speeltuintjes op het terrein te vinden. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor een leuk en afwisselend programma. Bezoek ook Puck en Polly van het Schatertheater, zij staan garant voor veel geschater onder de kinderen. Of neem plaats in een van de twee barrelsauna’s op de Bosgraaf. Bij de receptie kunt u fietsen huren, zodat u de mooie omgeving per fiets kunt verkennen.

In Eetcafé de Bosgraaf op Camping de Bosgraaf kunt u terecht voor een drankje, een hapje, lunch of diner. Hier kunt u ook afhaalmaaltijden afhalen. Ook worden er regelmatig bingo- en muziekavonden georganiseerd. U verblijft op Camping de Bosgraaf o.a. in een volledig uitgeruste tentvilla, stacaravan of een eenvoudige trekkershut met kooktoestel.

Prijzen & beschikbaarheid

Ardoer: Ardoer lastminute aanbiedingen

Ardoer heeft een wisselend last minute aanbod, bekijk het aanbod hier:

Kijk snel!