Center Parcs vakantieparken

Center Parcs vakantieparken

Aqua Mundo zwemparadijzen bij Center Parcs

Kies je voor een Center Parcs vakantiepark dan kies je voor waterpret. Center Parcs vakantieparken beschikken over een Aqua Mundo zwemparadijs, waarbij waterpret gegarandeerd is. Geniet van de wildwaterbanen, glijbanen, golfslagbaden en allerlei andere waterattracties bij Center Parcs.

Center Parcs Market Dome (Park Plaza)

Verder beschikken Center Parcs vakantieparken over een gezellige Park Plaza. Hier vind je allerlei leuke restaurantjes, winkeltjes, bars. Gezellig na een drukke dag dineren in een restaurant. Of geniet van een gezellig ontbijt samen. De supermarkt is ook te vinden in de Market Dome. Geen zin om te koken, haal dan een frietje af in de snackbar die zich in de Market Dome bevind.

Gebruik de filterfunctie aan de linkerkant, zodat u makkelijk op de verschillende kenmerken kunt filteren. Zo vindt u eenvoudig uw favoriete Center Parcs vakantiepark.

Luchtfoto van Center Parcs Port Zélande met vakantiewoningen en het Grevelingenmeer

Center Parcs Port Zélande

Center Parcs logo

Vakantiepark Port Zélande van centerparcs, ligt aan het Grevelingenmeer. Het is een uitermate geschikt vakantiepark voor watersportliefhebbers. U kunt er surfen, duiken of kitesurfen. Het park beschikt over een tropisch zwembad 'Aqua Mundo'.

  • Nabij het strand
  • Spectaculair zwembad
  • Goede restaurants
  • Perfecte service

Een bubbelbad in het Aqua Mundo in Center Parcs Park Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort

Center Parcs logo

Center Parcs Park Zandvoort ligt pal aan het Noordzeestrand. Het vakantiepark beschikt over een subtropisch zwembad, dat staat garant voor uren waterplezier. Er zijn diverse workshops en activiteiten voor kinderen.

  • Aan het strand
  • Subtropisch zwembad
  • 25 meterbad
  • Overdekte Beach Factory

Veelgestelde vragen over Center Parcs

Hoeveel vakantieparken heeft Center Parcs?

Center Parcs heeft momenteel 27 Vakantieparken: 9 in Nederland, 5 in Belgi√ę, 6 in Duitsland en 7 in Frankrijk.

Hoe heten de subtropische zwemparadijzen van Center Parcs?

De subtropische zwemparadijzen op Center Parcs vakantieparken heten "Aqua Mundo" Deze subtropisch zwemparadijzen staan garant voor veel waterpret en hebben o.a. wildwaterbanen, glijbanen en golfslagbaden.

Welke parken van Center Parcs zijn vernieuwd?

Vanaf 2020 worden 1 voor 1 maar liefst 8 parken onder handen genomen. Het gaat om De Eemhof, De Huttenheugte, Het Heijderbos, De Kempervennen en Het Meerdal in Nederland, Erperheide en De Vossemeren in Belgi√ę, en het Duitse park Bispinger Heide. Er wordt heel veel vernieuwd van cottages tot de glijbanen in het subtropisch zwemparadijs.

Wat is het mooiste zwembad van Center Parcs?

De Aqua Mundo in Center Parcs De Eemhof is door ANWB Kampioen bekroond tot het beste, leukste en veiligste zwembad van Nederland! Niet alleen Center Parcs De Eemhof kwam goed uit de test. Ook de Aqua Mundo’s in Port Zélande en De Huttenheugte eindigden op plek 2 én 3 van de in totaal 12 geteste zwembaden.

Wat betekent het nieuwe logo van Center Parcs?

Nieuwe Center Parcs logoHet nieuwe logo is bedoelt om de verbinding tussen mens en natuur te visualiseren. De kleuren zijn ge√Įnspireerd op de natuur: planten, water, aarde en de lucht. Het moderne beeldmerk laat zich ook interpreteren als een boom of plant en hierin komen tevens de letters "C" en ""P van Center Parcs in terug. De "bladeren" aan de stam van de "P" stellen handen voor en geven plezier weer.