Center Parcs vakantieparken

Center Parcs vakantieparken

Aqua Mundo zwemparadijzen bij Center Parcs

Kies je voor een Center Parcs vakantiepark dan kies je voor waterpret. Center Parcs vakantieparken beschikken over een Aqua Mundo zwemparadijs, waarbij waterpret gegarandeerd is. Geniet van de wildwaterbanen, glijbanen, golfslagbaden en allerlei andere waterattracties bij Center Parcs.

Center Parcs Market Dome (Park Plaza)

Verder beschikken Center Parcs vakantieparken over een gezellige Park Plaza. Hier vind je allerlei leuke restaurantjes, winkeltjes, bars. Gezellig na een drukke dag dineren in een restaurant. Of geniet van een gezellig ontbijt samen. De supermarkt is ook te vinden in de Market Dome. Geen zin om te koken, haal dan een frietje af in de snackbar die zich in de Market Dome bevind.

Gebruik de filterfunctie aan de linkerkant, zodat u makkelijk op de verschillende kenmerken kunt filteren. Zo vindt u eenvoudig uw favoriete Center Parcs vakantiepark.

Center Parcs Le Lac d’Ailette ligt aan een kristalhelder meer

Center Parcs Le Lac d'Ailette

Center Parcs logo

Center Parcs Le Lac d'Ailette is gelegen in Picardie bij de plaats Chamouille. Het park ligt aan een meer, waaro u kunt watersporten. Er is ook een Aqua Mundo met zwembaden en het Water Playhouse.

 • Prachtige omgeving
 • Gelegen op heuvel
 • Subtropisch zwembad
 • Goede horeca
 • Kindvriendelijk

Center Parcs Les Trois ForĂȘts

Center Parcs Les Trois ForĂȘts

Center Parcs logo

Centerparcs Les Trois ForĂȘts is een luxe vakantiepark. De cottages zijn luxe en mooi gelegen in het groen. Er is eent tropische zwembad en een groot wellnesscentrum.

 • Ruim en groen park
 • Super-de-luxe zwembad
 • Voor kinderen in alle leeftijden
 • Op het park rijd een shuttle treintje

Luchtfoto van het Aqua Mundo zwemparadijs van Center Parcs Villages Nature Paris

Center Parcs Villages Nature Paris

Center Parcs logo

Villages Nature Paris ligt vlakbij Disneyland Parijs. Bovendien staat dit super-de-luxe vakantiepark bol van de voorzieningen met o.a. een mega tropisch zwembad met 6 glijbanen plus grote buitenlagunes.

 • Disneyland Parijs ligt op 15 minuten van het vakantiepark
 • Spectaculair zwemparadijs, outdoor lagune en recreatiestrand
 • Wellness centrum, educatieve boerderij, speeltuinen en klimparcours

Veelgestelde vragen over Center Parcs

Hoeveel vakantieparken heeft Center Parcs?

Center Parcs heeft momenteel 27 Vakantieparken: 9 in Nederland, 5 in België, 6 in Duitsland en 7 in Frankrijk.

Hoe heten de subtropische zwemparadijzen van Center Parcs?

De subtropische zwemparadijzen op Center Parcs vakantieparken heten "Aqua Mundo" Deze subtropisch zwemparadijzen staan garant voor veel waterpret en hebben o.a. wildwaterbanen, glijbanen en golfslagbaden.

Welke parken van Center Parcs zijn vernieuwd?

Vanaf 2020 worden 1 voor 1 maar liefst 8 parken onder handen genomen. Het gaat om De Eemhof, De Huttenheugte, Het Heijderbos, De Kempervennen en Het Meerdal in Nederland, Erperheide en De Vossemeren in België, en het Duitse park Bispinger Heide. Er wordt heel veel vernieuwd van cottages tot de glijbanen in het subtropisch zwemparadijs.

Wat is het mooiste zwembad van Center Parcs?

De Aqua Mundo in Center Parcs De Eemhof is door ANWB Kampioen bekroond tot het beste, leukste en veiligste zwembad van Nederland! Niet alleen Center Parcs De Eemhof kwam goed uit de test. Ook de Aqua Mundo’s in Port ZĂ©lande en De Huttenheugte eindigden op plek 2 Ă©n 3 van de in totaal 12 geteste zwembaden.

Wat betekent het nieuwe logo van Center Parcs?

Nieuwe Center Parcs logoHet nieuwe logo is bedoelt om de verbinding tussen mens en natuur te visualiseren. De kleuren zijn geĂŻnspireerd op de natuur: planten, water, aarde en de lucht. Het moderne beeldmerk laat zich ook interpreteren als een boom of plant en hierin komen tevens de letters "C" en ""P van Center Parcs in terug. De "bladeren" aan de stam van de "P" stellen handen voor en geven plezier weer.