Vakantiepark Hongarije met appartementen

Op zoek naar een vakantiepark in Hongarije met appartementen? Kijk snel in het overzicht hieronder welke vakantieparken in Hongarije appartementen hebben. Want waarom zou je tijdens je vakantie altijd in een vakantiewoning moeten zitten? Appartementen zijn er in veel soorten en maten, voor grote en kleine gezelschappen. Ga bijvoorbeeld gezellig met zijn tweetjes een romantisch weekend weg. Of neem de hele familie gezellig een week mee op vakantie. Er is altijd wel een appartement te vinden dat aan al je wensen. Wanneer je een appartement op de begane grond huurt, zit er vaak een terras. Een appartement op een verdieping heeft altijd wel een leuk balkon met zitje. Vaak kun je dan genieten van een mooi uitzicht.

Gebruik de filters om het overzicht met vakantieparken in Hongarije die appartementen hebben verder te verfijnen. Het is ook mogelijk om deze vakantieparken op een kaart weer te geven.

Luchtfoto van vakantiepark Landal Residence Duna

Landal Residence Duna

Landal logo

In Hongarije ligt vakantiepark Landal Residence Duna. In de zomermaanden is het hier heerlijk warm. Ga naar historisch Boedapest, kanoën op de Donau of zeilen op het Tatameer. Geniet van het uitzicht vanaf uw terras.

  • In de bergen
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Wellness
  • Goede reviews