Hogenboom met luxe huizen

Op zoek naar een vakantiepark met luxe huizen? Steeds meer mensen willen tijdens hun vakantie niet in de eerste de beste accommodatie verblijven. Ze gaan echt op zoek naar de wat meer luxe vakantiehuizen. Niets is fijner dan lekker ontspannen vakantie vieren in luxe. Soms liggen deze luxe vakantiewoningen op een luxe vakantiepark. De luxe van een luxe vakantiehuis zit hem niet alleen in dingen zoals de bedden, het sanitair en de rest van de inrichting. Het zijn vaak ook de kleine details die je verblijf zoveel leuker maken. Bij binnenkomst in de vakantiewoning zie je meteen dat alles tiptop in orde is gemaakt voor je verblijf, zo voel je je een echte VIP. Ook zijn er vaak luxe extra’s zoals een buitenhaard, een hot tub, een speelruimte met tafeltennis of voetbaltafel of een sauna bij je vakantiehuis. Kijk snel in het overzicht hieronder welke vakantieparken luxe vakantiehuizen hebben. Gebruik de filters om het overzicht met vakantieparken die luxe huizen hebben verder te verfijnen. Het is ook mogelijk om deze vakantieparken op een kaart weer te geven.

2 Hogenboom vakantieparken met luxe huizen gevonden

De Berkenhorst

Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst

Hogenboom logo

Midden in de Veluwse bossen bij Apeldoorn, verstopt tussen het groen, vindt u Vakantiepark De Berkenhorst. Het park beschikt o.a. over een overdekt zwemparadijs met kinderbad, glijbaan, stroomversnelling en whirlpool.

  • Familiepark met veel recreatie voor alle leeftijden
  • Comfortabele bungalows, bungalows met sauna en luxe villa’s
  • Beklim de 13,5 m hoge uitkijktoren op het Kootwijkerzand

Villaparc Duynopgangh

Hogenboom Villaparc Duynopgangh

Hogenboom logo

Pal achter de duinen van het strand bij Julianadorp aan Zee ligt vakantiepark Villaparc Duynopgangh. Villaparc Duynopgangh beschikt over rietgedekte vakantievilla's voor 4 of 6 personen. Perfect voor een vakantie aan zee.

  • Luxe rietgedekte villa's met tuin en terras
  • Fietsen en wandelen door de omgeving en het duingebied
  • Perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen (strand)vakantie