Vakantiepark De Berkenhorst

Hogenboom logo

Midden in de Veluwse bossen bij Apeldoorn, verstopt tussen het groen, vindt u Vakantiepark De Berkenhorst. Het park beschikt o.a. over een overdekt zwemparadijs met kinderbad, glijbaan, stroomversnelling en whirlpool.

Deel dit vakantiepark via:
Hogenboom logo

Vakantiepark De Berkenhorst

In Gelderland bij Kootwijk, een dorpje dat grenst aan "het Kootwijkerzand", ligt vakantiepark De Berkenhorst. "Het Kootwijkerzand" is de grootste zandverstuiving van Europa. Maak prachtige wandel- en fietstochten lans kleurrijke heidevelden en door prachtige bossen. Enkele dagjes uit mogelijkheden zijn het Dolfinarium in Harderwijk, Apenheul en Paleis ’t Loo in Apeldoorn en het Kröller-Müller Museum in Otterlo.

Heel veel waterpret op vakantiepark De Berkenhorst bij Kootwijk

Op vakantiepark De Berkenhorst kun je veel waterpret beleven. Neem een frisse duik in het binnenzwembad, met waterglijbaan, stroomversnelling en kinderbad. Of ga lekker ontspannen in de hot-whirlpool, sauna of het Turks stoombad.

Naast zwempret is er meer dan genoeg te doen op vakantiepark De Berkenhorst. Speel gezellig met uw kinderen een partijtje midgetgolf, trap een balletje op het sportveldje of speel een potje tennis. Wat dacht u van een potje Fun-Bowling. Verspreid over vakantiepark De Berkenhorst liggen diverse speeltoestellen, waar kinderen heerlijk kunnen ravotten.

Vakantiepark de Berkenhorst ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland. Bij de receptie kunt u fietsen huren om zo de prachtige omgeving te verkennen. Maak een fietstocht door bossen en over heidevelden. Misschien spot u wel een ree of een eekhorentje.

In het parkrestaurant op vakantiepark de Berkenhorst kunt u terecht voor een lekkere maaltijd. Of kook uw eigen maaltijd, voor de dagelijkse boodschappen is er de parkwinkel. Doe lekker makkelijk en ga langs de snackbar, of haal een maaltijd af!

U verblijft op vakantiepark Berkenhorst in vakantiebungalows omgeven door veel groen. U heeft daardoor veel privacy en een heerlijk buitengevoel. Er zijn vakantiebungalows te boeken voor 2, 4, 6, 8 en 10 personen. Wilt u wat extra luxe, boek dan een bungalow met privé-sauna. Kortom, vakantiepark De Berkenhorst heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie midden in de natuur.

Meer info...

Veelgestelde vragen over De Berkenhorst

Hoeveel vakantiehuisjes heeft De Berkenhorst?

De Berkenhorst beschikt over 121 vakantiehuisjes.